Трогателно видео публикува волейболистката Златина Друмева в профила си в социалната

...
Трогателно видео публикува волейболистката Златина Друмева в профила си в социалната
Коментари Харесай

Волейболистка публикува трогателно ВИДЕО със Стефка Великова

Трогателно видео разгласява волейболистката Златина Друмева в профила си в обществената мрежа Фейсбук.

Във видеото Златина е подбрала фрагменти от щастливите мигове в живота на плевенска треньорка по волейбол Стефка Великова, която ни напусна на 59-годишна възраст.

" Липсвате ни, Тренер… Вашето озаряващо наличие, Вашата усмивка, Вашата добрина и ентусиазъм, топлите Ви обятия, обичта, образеца и вярата, с които докоснахте всеки от нас! Любовта ни към Вас е безкрайна… Ние знаем, че ще ни помагате, напътствате и ще ни водите към нови победи освен в спорта, само че и в живота… ", написа Златина Друмева.

Президентът и треньор на Волейболен клуб " Олимпиец " умря след тежко пътнотранспортно катастрофи край Ловеч, в което живота си изгубиха и състезателите Калоян Минков и Симеон Симеонов. В Плевен бе разгласен Ден на печал. Знамената пред постройката на общината бяха свалени на половина.

" Обичаме Ви! Заедно вечно! ", написа още Друмева към трогателното видео.



Междувременно някогашният кмет на Плевен Георг Спартански предложи волейболната зала в града да носи името на Стефка Великова. 

В обществената мрежа Спартански написа: " Стефка беше човек с огромно сърце, постоянно усмихната, лъчезарна, извънредно сърдечна, завладяващо положителна, с доста хрумвания и начинания, ориентирани към децата и младежите на нашия град, огромен състезател и деен жител.

Тя остави ярка следа в живота на града ни, беше обичана и уважавана от хилядите плевенчани, които часове наред се сбогуваха с нея в църквата " Св.Николай ". Във връзка с трагичната ѝ гибел, разрешавам си да направя едно обществено предложение до новоизбраните кмет и общински съветници на Община Плевен: Стефка Великова заслужава да бъде именувана на нейно име главно ремонтираната волейболна зала в спортния комплекс " Спартак ", където години наред тренираше и възпитаваше волейболните гении на нашия град! ".

Великова е майка на някогашния национал и сегашен капитан на баскетболния Левски Асен Великов и брачна половинка на един от най-успешните ни баскетболни треньори - Дарин Великов. Тя бе измежду най-активните спортни деятели на Плевен. В началото на 2023 година тя съумя да възроди мъжкия волейбол в града след повече от 40 години спиране. Нейната упоритост била да възроди волейбола в Плевен и изрично е вярвала, че има опция градът да си възвърне остарялата спортна популярност. Великова е известна в Плевен с положителното си сърце и множеството благотворителни акции, които е провела, с цел да оказва помощ на нуждаещи се.



" Незабравима! ", " Много липсва! Не се не помни подобен човек ", " Ще живее постоянно в сърцата ни! ", " Поклон Стефче! Почивай в мир! Дано си на по-добро място! ", " Плевенската Лейди Даяна ", " Прекрасен човек! Уникална жена! Завинаги в сърцата ни! ", гласят дребна част от мненията под видеото, оповестено от Златина Друмева.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР